• Contacteer ons! 02 888 58 12
Meer dan 20 jaar in het vak, snel en betrouwbaar!

Vide Maison Bruxelles: uw antiquair, opruimen van huis en zolder in de hoofdstad en omgeving

U zoekt een antiquair in Brussel of omgeving om uw oude spullen aan te verkopen? Vide Maison Bruxelles biedt u een gratis schatting, met aansluitend een gratis offerte, zonder verplichting. Ons professionele team ruimt uw huis of zolder op, snel en efficiënt.

Huis opruimen

Onze opruimdienst voor huis en zolder zorgt voor alles, inclusief het afvoeren van grofvuil! Wij bieden u steeds een oplossing, ongeacht of de waarde van uw goederen onze tarieven al dan niet overstijgt,. Mocht u enkele objecten wensen te behouden, dan kunnen wij u zelfs helpen bij het sorteren. Wij stellen alles in het werk om zelfs aan de meest dringende verzoeken te voldoen.

Inkopen van antiek

Wij hebben altijd interesse om antiek, oude spullen of oude meubels in te kopen. Op basis van een gratis schatting, uitgevoerd door een specialist in curiosa, bezorgen wij u onze offerte. Zodra wij het eens zijn over de prijs, betalen wij onmiddellijk en zorgen wij zelf voor het transport. Objecten die ons mogelijk interesseren zijn: schilderijen, tekeningen, geëmailleerde platen, muziekinstrumenten, beeldhouwwerken, tapijten enz.

Contact opnemen

Geïnteresseerd in onze expertise als antiquair? Neem gauw contact met ons op, telefonisch of via het formulier op deze pagina. Wij zijn bereid om ons te verplaatsen binnen een straal van 40 km vanuit onze vestiging in Brussel.

Onze diensten

Antiquaire

Huis leegmaken

Antiekwinkel

Top