• Contacteer ons! 02 888 58 12
Snelle en efficiënte service, ook beschikbaar voor noodgevallen!

Wij ruimen uw huis en zolder op

Wilt u een huis laten opruimen in Brussel of omgeving? Wij zorgen voor alles, van de schatting tot het afvoeren van grofvuil! De schatting is gratis, net als de bijgaande vrijblijvende offerte. Ons professionele team garandeert een snelle en efficiënte service. Wij kunnen u trouwens steeds een oplossing aanbieden, zelfs in dringende gevallen.

Onze variabele tarieven

Voor het opruimen van huizen en zolders zijn er drie mogelijke scenario’s:

  • de waarde van de inhoud overtreft onze kosten: wij doen een redelijke offerte voor de inkoop en nemen alles mee (inclusief objecten zonder waarde);
  • de waarde van de inhoud dekt onze kosten: wij ruimen gratis op, u hoeft niets te betalen;
  • de waarde van de inhoud dekt onze kosten niet: wij ruimen op tegen een zeer scherpe prijs.

Wenst u bepaalde objecten te behouden? Geen probleem, wij helpen u bij het sorteren!

Inkopen van antiek

Wij zijn ook geïnteresseerd in het inkopen van antiek, oude spullen of oude meubels. Daaronder vallen objecten zoals schilderijen, tekeningen, geëmailleerde platen, muziekinstrumenten, beeldhouwwerken, tapijten, keramiek, verlichting, horloges en klokken.

Contact opnemen

Hebben wij u kunnen overtuigen met ons aanbod? Neem dan contact op om zo snel mogelijk een afspraak te maken! Dat kan telefonisch of schriftelijk, via het bijgevoegde formulier. Wij zijn bereid om ons te verplaatsen binnen een straal van 40 km vanuit onze vestiging in Brussel.

Onze diensten

Antiquaire

Huis leegmaken

Antiekwinkel

Top